top of page
DJI_0714.jpg

INTRESSEANMÄLAN

Det glädjer oss verkligen att du är intresserad av naturhusen i Torpadal!

 

Intresset för denna typ av hus är stort och vi hoppas att intresset växer ännu mer.

För att lämna in en intresseanmälan för just våra hus ber vi dig att på enklaste sätt besvara punkterna nedan och skicka in till johan@jlc.nu.

Att skicka in en intresseanmälan är på intet sätt bindande. Du kommer inom en vecka att få en bekräftelse på att vi fått din anmälan.

1. Skriv ca en A4 om dem som avser bo i huset.

2. Vad tycker ni är viktigt i livet?

3. Varför vill ni bo i dessa naturhus?

4. Hur kom ni fram till informationen om naturhus i Torpadal?

5. Beskriv era ”dröm-grannar”.

För oss är det viktigt med goda grannar och därför kommer vi inte att genomföra en klassisk försäljning där den som betalar mest får köpa. Vi kommer att sätta ett fast pris och samtliga med ekonomisk kapacitet för detta fasta pris kan göra en intresseanmälan.

Urvalet för vem som blir aktuell för köp av de nyckelfärdiga koncepten baseras till stor del på informationen ni fyller i formuläret. Informationen kommer att lagras enligt GDPR och du kan när som helst be oss att ta bort all information vi har om dig genom att maila oss på johan@jlc.nu.

Passerar ni inte första urvalet kommer ni att bli informerade om detta. Vi har tyvärr inte möjlighet att skriva enskilda motiveringar till varför just ni inte passerat urvalet, utan det kommer att bli ett standardsvar till samtliga. Vi hoppas på förståelse för detta.

Passerar ni första urvalet kommer du/ni/samtliga i familjen att kallas till en intervju hemma hos oss i Torpadal där ni får tillfälle att titta på tomterna, träffa oss och ställa frågor. Att ni kallats på intervju är varken bindande eller en garanti för att vi väljer er som köpare, men oavsett vem vi väljer ser vi självklart fram emot att träffa samtliga vi valt ut till intervju.

Om ni blir utvalda kommer vi att erbjuda er att köpa ett nyckelkoncept till ett fast pris, enligt konstens alla regler, via mäklare och ser fram emot just er som nya grannar.

Vi har mycket att göra och vill därför informera dig på förhand om att du troligtvis kommer att behöva vänta på svar om du har frågor, men vi vill gärna hjälpa dig i dina funderingar och du kommer att få ett svar till sist.

Bästa hälsningar

Johan och Sylvia

bottom of page