top of page
IMG_4627.jpg

OM OSS

Ni finner oss ofta ute i naturen och där trivs vi fantastiskt bra.

 

Vi är en helt vanlig barnfamilj med ovanligt goda möjligheter att genomföra ett stort projekt som kan öka miljömedvetenheten och dessutom presentera attraktiva lösningar - bygga ett naturhus.

Johan är ljusdesigner inom arkitektur, har stor erfarenhet inom projektledning och byggnadsprojekt.

Sylvia jobbar deltid inom Försvarsmakten och deltid med det egna företaget Swedish Trash som designar, tillverkar och säljer inredningsdetaljer av skräp.

Vi har båda ett sinne för organisering, kreativa lösningar och för att söka upp information och syna den i sömmarna. När vi tar beslut försöker vi att få dem så faktabaserade som möjligt.

Våra barn tycker än så länge att det mesta vi hittar på är spännande och de blir väldigt involverade i projektet eftersom allt bokstavligen sker på vår egen bakgård. Barnen ger oss energi och inspiration till att se framtiden som en del av oss.

VÅR RESA

Miljöintresset har alltid funnits, men under 2017 började vi reflektera kring hur vi som individer kunde påverka ännu mer till det positiva.

Det hela började med att Sylvia läste"Den lilla svarta" av Gunilla Ander som handlar om modeindustrins baksida. Detta startade en kedjereaktion där Sylvia studerade klimatledarskap, medveten konsumtion och mängder av relaterad litteratur.

Tillsammans med Johan implementerades små förändringar för familjen i vardagen och kvällsfikat förvandlades till seminarier där Johan tog del av allt Sylvia läst och reflekterade kring nya förändringar.

Det kändes bra att ta alla dessa små steg mot ett mindre klimatavtryck, men vi ville göra mer.

”Vi borde göra något stort!” sa Johan en dag.

Så det ska vi göra.

IMG_1808_LR.jpg
bottom of page