top of page
  • Johan

Förberedelse för gjutning och tekniskt samrådIdag hade vi tekniskt samråd med kommunen och med största sannolikhet kan vi starta med formningen under nästa vecka.


Februari månad har varit intressant med allt från -18grader och snö till +10 grader och solsken. Detta har ställt till det lite med materialtransporter i vår branta backe samtidigt som vårt befintliga hus har varit intressant att bo i denna period. I princip samtliga vattenrör och inkommande vatten har i olika omgångar frusit och temperaturen har aldrig gått att få över 17-18grader trots brännheta element. Aldrig har vi haft så många kWh på elräkningen och så mycket kläder på oss inomhus.


Arbetet med huset har dock fortsatt och EHAB och TP VVS har gjort ett fantastiskt jobb med att förbereda vatten, avlopp, el och kulvertar i grusbädden. Brottning med kulvert i -15grader var en utmaning. :-) Nu är ytan där huset skall stå även avjämnad med flis och redo för att ställa ut kantelement.


I förra veckan gjordes finutsättning och efter dagens tekniska samråd är vi redo att dra igång. Leveransen av stommen är aningen försenad och nu ligger den förmodligen i vecka 16.

Comments


bottom of page